Vin roşu şi alb şi prăjituri cu ciocolată, între cerinţele lui Pablo Alboran la show-ul din Capitală

Autor: Dorina Călin Postat la 14 mai 2015 60 afişări

Cântăreţul spaniol Pablo Alboran, care va susţine un concert în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 27 mai, a avut câteva cerinţe pentru perioada în care va sta în ţara noastră, printre care se numără vin roşu şi alb, 24 de sticle cu bere, sendvişuri şi prăjituri cu ciocolată.

Deşi a devenit celebru într-un timp foarte scurt, Pablo Alboran a declarat, în repetate rânduri, în interviuri pentru publicaţii din toată lumea, că este o persoană absolut normală şi că încearcă, în ciuda faimei pe care a dobândit-o la nivel mondial, la numai 25 de ani, să se păstreze cu picioarele pe pământ.

Potrivit organizatorilor, Pablo Alboran a avut doar două pretenţii pentru perioada în care va sta în România: să nu fie servit în pahare, tacâmuri şi veselă din plastic şi să nu îi lipsească sub nicio formă ghimbirul proaspăt, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Cântăreţul a cerut doar o sticlă de vin roşu produs în Spania şi o sticlă de vin alb. Alboran nu a avut pretenţii nici în ceea ce priveşte marca celor 24 de sticle cu bere pe care îşi doreşte să le găsească în frigider, atunci când ajunge în România. Sendvişuri variate, reci şi calde, platouri cu cârnăciori, brânzeturi şi prăjiturele cu ciocolată vor face parte din meniul lui Pablo Alboran în România. Nu vor lipsi nici fructele proaspete - căpşune, mure, afine, banane, pepene galben - şi nici răcoritoarele şi băuturile energizante.

Pablo Alboran va concerta la Sala Palatului, pe 27 mai. Biletele pot fi cumparate de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PABLO ALBORAN,
VIN,
CIOCOLATĂ
/actualitate/vin-rosu-si-alb-si-prajituri-cu-ciocolata-intre-cerintele-lui-pablo-alboran-la-show-ul-din-capitala-14265782
14265782
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.