Adrian Sârbu şi Roşca Stănescu au fost audiaţi la DIICOT într-un dosar privind credite ilegale

Autor: Departamentul Social Postat la 15 mai 2015 81 afişări

Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu au fost audiaţi, vineri, la DIICOT, într-un dosar privind presupuse credite contractate ilegal de la BRD susţin surse judiciare.

Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu au fost aduşi cu dube la DIICOT, vineri dimineaţă, din Arestul Poliţiei Capitalei, respectiv de la Penitenciarul Jilava. Adrian Sârbu şi Sorin Roşca Stănescu au fost audiaţi la DIICOT timp de aproximativ două ore.

Sârbu şi Roşca Stănescu au fost audiaţi într-un dosar privind contractarea de credite în valoare de câteva milioane de euro de la BRD, în urmă cu mai mulţi ani.

În acest dosar ar urma să fie audiate la DIICOT mai multe persoane, între care omul de afaceri Remus Truică şi reprezentanţi ai BRD la data faptelor.

În dosarul de la DIICOT a fost în atenţia anchetatorilor şi Elena Udrea, pentru un credit de aproximativ trei milioane de euro pe care l-a luat de la BRD în urmă cu mai mulţi ani. În cazul fostului ministru al Turismului, DIICOT şi-a declinat competenţa în 4 martie şi a trimis dosarul la DNA, care continuă cercetările.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, DIICOT nu a transmis un comunicat oficial în acest caz.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SÂRBU,
ROŞCA,
DIICOT
/actualitate/adrian-sarbu-si-rosca-stanescu-au-fost-audiati-la-diicot-intr-un-dosar-privind-credite-ilegale-14270834
14270834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.