Cine este tânărul de 27 de ani din boardul Nuclearelectrica. Numai anul trecut şi-a cumpărat ceasuri de 6.000 de euro

Postat la 01 august 2017 421 afişări

Anton Cristian Romulus, tânărul de doar 27 de ani numit în luna aprilie de Ministerul Energiei în boardul Nuclearelectrica (SNN), singurul producător de energie nucleară din România, a achiziţionat anul trecut ceasuri de 6.000 de euro (27.300 de lei), potrivit declaraţiei de avere publicată pe site-ul companiei.

Cine este tânărul de 27 de ani din boardul Nuclearelectrica. Numai anul trecut şi-a cumpărat ceasuri de 6.000 de euro

Mandatul său în consiliul de administraţie al emitentului cu 2,1 mld. lei capitalizare este unul provizoriu şi urmează să expire în această lună. Tânărul figurează cu trei apartamente în Bucureşti, din care două sunt moştenite, potrivit declaraţiei de avere, în care se specifică doar că acestea sunt primite de la un „unchi”, fără să ofere numele acestuia. Un apartament este cumpărat de Anton Cristian Romulus în 2011.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.