Banca Transilvania elimină comisioanele la operaţiunile persoanelor fizice şi lansează un pachet pentru companii

Postat la 31 iulie 2017 468 afişări

De la 1 august, clienţii pesoane fizice ai Băncii Transilvania (BT) vor beneficia de comision zero la încasările în cont BT din cont BT (intrabancare) realizate cu ordin de plată şi plăţile din cont BT în cont BT (tot intrabancare) efectuate prin BT24 Internet Banking şi Mobile Banking.

Banca Transilvania elimină comisioanele la operaţiunile persoanelor fizice şi lansează un pachet pentru companii

Clienţii persoane fizice ai Băncii Transilvania vor beneficia, începând cu 1 august a.c., de comision zero la cele mai uzuale operaţiuni bancare şi de pachetul Nelimitat în reţeaua BT, care cuprinde gratuităţi sau abonament lunar la alegerea, în diferite combinaţii, a următoarelor produse şi servicii: cont curent, card de debit BT Visa Electron, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, respectiv SMS Alert, se arată într-un comunicat al băncii.

Banca Transilvania are peste două milioane de clienţi activi persoane fizice.

BT a lansat acum câteva zile facilitatea Nelimitat în reţeaua BT pentru companii. Disponibil tot din 1 august a.c., noul pachet de cont curent cu operaţiuni nelimitate la Banca Transilvania reduce costurile afacerii. Pentru clienţii companii, Nelimitat în reţeaua BT înseamnă zero costuri bancare adiţionale pentru tranzacţiile online şi prin instrumente de debit realizate între clienţii BT IMM.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.