Ce mai face proprietarul McDonald's în România: investiţie de 30 de milioane de euro într-o clădire de birouri

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 05 mai 2017 155 afişări

Hili Properties, compania soră Premier Restaurants România, cea care deţine restaurantele McDonald’s în România, a finalizat achiziţionarea ART Business Center în Bucureşti, după o investiţie de peste 30 de milioane de euro.

Ce mai face proprietarul McDonald's în România: investiţie de 30 de milioane de euro într-o clădire de birouri

Clădirea se află în nordul Bucureştiului, are 9 etaje şi 18.600 de metri pătraţi. Imobilul este 100% închiriată, având drept principal chiriaş spitalul privat Ponderas Academic Hospital, care face parte din reţeaua de sănătate Regina Maria.

Tranzacţia este prima din seria celor pe care le are în plan Hili Properties plc pentru România, o piaţă în care grupul are deja o prezenţa notabilă prin cele 68 de restaurante McDonald’s, menţionează comunicatul.

Echipa de avocaţi a fost coordonată de Miruna Suciu (Managing Partner) şi Crina Ciobanu (Managing Associate), alături de avocaţii Dan Ciobanu (Partner) şi Bogdan Ghera (Senior Associate).

Premier Capital este şi operatorul francizei McDonald's în România, alături de Estonia, Grecia, Letonia, Lituania şi Malta. Pe lângă parteneriatul cu McDonald's, grupul Hili Ventures este implicat şi în distribuţia produselor Apple, dar şi ân logistică, inginerie, tehnologie şi afaceri imobiliare.

Suciu Popa a gestionat numeroase fuziuni şi achiziţii, acordând asistenţă unor companii precum Enel Investment Holding, SABMiller Limited, Central Bottling Company sau Orbico ân tranzacţiile efectuate în România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.