Profesoara, care a criticat-o public pe Gabriela Firea, susţine că a fost dată afară din şcoala în care preda fără să fie anunţată

Postat la 04 mai 2017 326 afişări

Cristina Tunegaru, o profesoară din Bucureşti care a criticat sistemul de educaţie dar modul în care este administrată Capitală, susţine că a fost dată afară de la şcoala la care preda fără să fie anunţată.

Profesoara, care a criticat-o public pe Gabriela Firea, susţine că a fost dată afară din şcoala în care preda fără să fie anunţată

"Nu m-au inspectat, n-a venit nimeni să mă vadă la ore, să se intereseze de progresele elevilor mei, dar mă dau afară ! Fără să întrebe părinţii sau elevii, fără să mă anunţe măcar, un funcţionar al inspectoratului a alocat din pix orele mele altui profesor. Şi m-am trezit scoasă din şcoală. Da, pot să facă asta în sistemul public în anul 2017", scrie profesoara pe pagina sa de Facebook.

Cristina Tunegaru susţine că nu vrea ca elevii cărora le-a predat să regreseze.

"Nu mă interesează locul de muncă în sine; ca profesor cu nota 9.67 la titularizare (a treia pe Bucureşti anul trecut) pot să găsesc oriunde un loc într-o şcoală publică sau privată. Dar eu am lucrat alături de elevii mei atât de frumos, am investit emoţional, am luptat şi am muncit pentru progrese uimitoare, neaşteptate care au surprins şcoala întreagă. Nu îi pot lăsa să regreseze, să piardă totul. E o responsabilitate pe care vreau să o duc până la capăt. Şi totuşi, nimic din toate astea nu are vreo relevanţă pentru inspectorat. Interesul elevilor e călcat în picioare. Nu vor decât să scape de mine, profesorul care vrea să schimbe sistemul de la bază", mai spune femeia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.