Ce este succesul în viziunea Francescăi Postolache, partener servicii de audit, PwC România

Postat la 20 august 2020 144 afişări

„Succesul depinde de competenţă şi oportunităţi, dar leadershipul este despre empatie, colaborare, comunicare şi respect pentru echipă. Oamenii vor să se simtă apreciaţi, trataţi egal şi nu ca subordonaţi. O echipă este de succes atunci când oamenii îşi doresc să lucreze cu tine. Nu ajungeam aici, fără sprijinul oamenilor din echipă.”

Ce este succesul în viziunea Francescăi Postolache, partener servicii de audit, PwC România

Francesca Postolache s-a alăturat PwC România în anul 2000, iar din 2014 este partener al companiei. Cu o experienţă de 20 ani în audituri efectuate în conformitate cu Standardele Internaţionale de Audit, ea a avut un rol activ în dezvoltarea practicii de audit din România şi Republica Moldova. Din 2015, ea coordonează şi activitatea biroului PwC în Republica Moldova. În PwC România, Francesca conduce şi departamentul de real estate şi coordonează centrul de training PwC’s Academy. „Lucrurile s-au schimbat foarte mult faţă de acum 20 de ani, la începutul carierei mele: sunt mai multe femei în poziţii de conducere, angajatorii au mai multă înţelegere faţă de părinţi, între viaţa profesională şi cea de familie este mai mult echilibru. Însă mai sunt multe de făcut. Din punctul meu de vedere există trei elemente cheie pentru a crea acest echilibru: transparenţă şi încredere, sprijin strategic şi echilibru între viaţa profesională şi de familie”, descrie Francesca Postolache filosofia sa de leadership. Dincolo de poziţia de partener, este „mama norocoasă a trei copii minunaţi, alături de care încerc să petrec cât mai mult timp, să ne jucăm, să râdem şi să împărtăşim poveşti”. Sfatul ei pentru profesioniştii juniori este să îşi urmeze visele, să găsească un mentor şi să înveţe cât de mult posibil şi, cel mai important, să găsească pasiunea care le inspiră cariera.

Profilul Francescăi Postolache a apărut în anuarul 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.