Călătorii din trenurile Intercity au acum acces gratuit la Wi-Fi, în urma unui parteneriat dintre CFR Călători şi Orange

Autor: Roxana Rosu Postat la 14 decembrie 2022 40 afişări

Călătorii din trenurile Intercity au acum acces gratuit la Wi-Fi, în urma unui parteneriat dintre CFR Călători şi Orange

Călătorii din trenurile Intercity (IC) au acum acces gratuit la Wi-Fi, în urma unui parteneriat dintre CFR Călători şi Orange Business Services, indiferent de reţeaua de telefonie mobile utilizată.

Serviciul acoperă toate cele 33 de vagoane IC, fiind un proiect-pilot.

Soluţia Business Wi-Fi Mobile are inclusă şi opţiunea de securitate, care asigură blocarea traficului periculos, de tip malware, şi a aplicaţiilor care generează un trafic intens de date.

În acelaşi timp, echipele CFR Călători pot vizualiza în timp real trenurile pe traseu şi pot avea acces la statistici privind gradul de utilizare a serviciului Wi-Fi.

Soluţia a fost implementată împreună cu Arobs Transilvania Software.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acces,
business,
cfr calatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.