Brokerii de asigurări estimează creşterea medie a tarifelor RCA la 22-24%

Postat la 05 martie 2016 112 afişări

Piaţa de asigurări dă semne de revenire după perioada dificilă din criză, obserâvându-se creşteri pe CASCO şi asigurări de sănătate, precum şi interes mai mare pentru tipuri de poliţe care nu se vindeau în urmă cu 3-4 ani, a spuss Antonio Souvannasouck, partener un al firmei de brokeraj.

Brokerii de asigurări estimează creşterea medie a tarifelor RCA la 22-24%

„Piaţa e strâns legată de creşterea economică şi acest lucru se vede în ultimul an şi jumătate şi la persoane fizice şi la firme. Multe firme alegeau varianta cea mai ieftină înainte, acum se orientează spre companii mai bine poziţionate. Şi se uită şi la alte tipuri de asigurări, linii de care nu discutam acum 3-4 ani din cauza lipsei de resurse“, a spus el.

Statistic, impactul creşterii economice începe să se reflecte în asigurări cu un decalaj de 6 luni, la pieţele mature, dar în cazul României decalajul creşte la 12-18 luni.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/brokerii-de-asigurari-estimeaza-cresterea-medie-a-tarifelor-rca-la-22-24-15097849
15097849
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.