Reparaţii târzii

Postat la 06 martie 2016 74 afişări

Reparaţii târzii

Un cuplu umilit în epoca victoriană primeşte respectul meritat printr-o expoziţie organizată în casa în care ar fi trebuit să locuiască, scrie The Guardian.

Atunci când George Harry Grey, al şaptelea conte de Stamford şi Warrington, s-a căsătorit cu o acrobată de circ, Catherine Cox,  nimeni din înalta societate nu l-a privit cu ochi buni, cei doi fiind umiliţi în public până şi de regina Victoria, care a refuzat să stea la operă în loja de lângă cea în care se aflau aceştia şi nefiind bine primiţi nici de vecinii lor din Dunham Massey unde ar fi trebuit să locuiască, fapt care i-a făcut să plece luând cu sine aproape toate obiectele şi mobila din impozanta reşedinţă.

Astăzi însă, în casa în care cei doi nu au mai apucat să stea se organizează o expoziţie în cinstea lor, pentru care s-a reuşit recuperarea unor tablouri şi obiecte care le-au aparţinut şi în care vizitatorii pot afla povestea neobişnuitului cuplu.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/reparatii-tarzii-15097187
15097187
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.