Procesul de încălzire va continua. Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică

Postat la 05 martie 2016 66 afişări

Vremea se va ameliora ca aspect şi îndeosebi în Banat, Oltenia şi Moldova, iar valorile termice diurne vor creşte faţă de ziua precedentă, informează ANM.

Procesul de încălzire va continua. Cum va fi vremea sâmbătă şi duminică

Vor fi înnorări şi izolat condiţii de ploi slabe trecătoare, în vestul şi nord-vestul ţării, iar în prima parte a zilei şi în sud-est, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil la parţial noros. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări, în special în a doua parte a intervalului, la munte şi în Banat. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 16 grade, iar cele minime între 0 şi 9 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -4 grade. Spre dimineaţă, în zonele joase de relief vor fi condiţii de ceaţă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
continuare,
incalzire,
proces,
grade
/actualitate/procesul-de-incalzire-va-continua-cum-va-fi-vremea-sambata-si-duminica-15097597
15097597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.