Porţelan aniversar

Postat la 05 martie 2016 67 afişări

Porţelan aniversar

Arta maestrului bucătar nu se rezumă numai la meniurile servite \n restaurante, ci se poate vedea şi \ntr-o colecţie de veselă de porţelan, atunci când producători din zone cu tradiţie în domeniu caută să se promoveze.

Arita Plus, un grup de producători tradiţionali de obiecte de porţelan din localitatea japoneză Arita, a apelat la conaţionalul lor Nobuyuki Matsuhisa, care se numără, alături de Robert De Niro, printre acţionarii lanţului de restaurante Nobu prezent pe cinci continente, cer`ndu-i ajutorul la crearea unei game de vase de porţelan.

Rodul colaborării lor se numeşte Arita x Nobu, scrie The Telegraph, şi cuprinde farfurii, castronele, boluri pentru ceai, un suport pentru rulourile de sushi şi un set de sake, marc`nd astfel aniversarea a 400 de ani de  tradiţie \n domeniul porţelanului din zonă.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/portelan-aniversar-15097179
15097179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.