BREAKING | DNA a cerut Înaltei Curţi termene mai scurte în dosarele lui Dragnea şi Vâlcov

Postat la 17 aprilie 2019 35 afişări

Procurorii DNA au solicitat Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie termene mai scurte în dosarele lui Liviu Dragnea şi Darius Vîlcov, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii biroului de presă al Direcţiei.

BREAKING | DNA a cerut Înaltei Curţi termene mai scurte în dosarele lui Dragnea şi Vâlcov

Reprezentanţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au precizat, pentru MEDIAFAX, că DNA a cerut Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie preschimbarea termenelor dispuse de magistraţi în dosarele lui Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov. Procurorii au invocat soluţionarea cu celeritate a celor două cauze, au precizat surse judiciare.

 

Demersul vine după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a stabilit, luni, ca următorul termen în dosarul DGASPC Teleorman, în care Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare, să aibă loc în data de 20 mai.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
iccj,
dosare,
dna,
justitie,
precizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.