Comisia Iordache îşi reintră în rol şi începe modificarea codurilor penale. Tudorel Toader, prezent la şedinţă

Postat la 16 aprilie 2019 48 afişări

Comisia specială pentru modificarea legilor justiţiei, condusă de Florin Iordache, se va reuni, marţi, de la ora 15:30, pentru a începe dezbaterile pe modificarea codurilor penale, a transmis USR, precizând că membrii comisiei au primit un mesaj în care au fost convocaţi în şedinţă.

Comisia Iordache îşi reintră în rol şi începe modificarea codurilor penale. Tudorel Toader, prezent la şedinţă

UPDATE ora 15.41: Ministrul Justiţiei Tudorel Toader participă, la ora transmiterii acestei ştiri, la şedinţa de marţi a Comisiei speciale pentru modificarea legilor justiţiei, condusă de Florin Iordache, care dezbate modificarea codurilor penale.

 

„Florin Iordache execută ordinele lui Dragnea la foc automat! Deputaţii din Comisia Juridică au fost convocaţi azi, la ora 15:30, în Comisia specială pentru a modifica rapid Codul Penal, dar şi Legea 78/2000 pentru prevenirea şi sancţionarea faptelor de corupţie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
modificare,
comisie,
coduri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.