Bossini a deschis cel de-al şaselea magazin din România în Sora Shopping Cluj

Postat la 12 decembrie 2012 146 afişări

Retailerul de îmbrăcăminte Bossini, prezent pe piaţa românească din 2007, şi-a extins reţeaua locală la şase magazine, după deschiderea unei unităţi în centrul comercial Sora Shopping Cluj. Noul magazin Bossini din Cluj-Napoca se întinde pe 2 nivele, are o suprafaţă de 150 mp şi oferă produse vestimentare, casual şi smart casual, atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi copii. Retailerul mai deţine magazine pe piaţa locală în Alba Iulia, Zalău, Bistriţa, Deva, plus încă o unitate la Cluj.

''Am ales Sora Shopping Center pentru că este o zonă tranzitată de mii de clujeni şi pentru că centrul oraşului ar trebui să fie punctul 0 al retailului de haine, al oricărui oraş. Suntem primul brand internaţional care deschide un magazin în centrul Clujului după perioada de criză, fiindcă credem în potenţialul pe care această zonă îl are. Suntem deja prezenţi în mall, dar am ales să ne orientăm şi către clienţii din centrul oraşului'', a declarat Hadeel Shakhshir, director general Bossini din România.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
deschidere,
magazin,
cluj,
sora shopping
/actualitate/bossini-a-deschis-cel-de-al-saselea-magazin-din-romania-in-sora-shopping-cluj-10388799
10388799
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.