Berceanu s-a săturat de centuri pe bulevarde sau prin centrul oraşelor

Postat la 02 august 2010 11 afişări

Imaginaţia nu are limite pentru unii edili. Cel puţin aşa reiese din spusele ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, care s-a plâns, ieri, prefecţilor de problemele cu care se confruntă în teritoriu.

"Avem centuri ocolitoare pe care nu le putem face şi pe care probabil nici că o să le facem, datorită faptului că autorităţile locale vor trasee aşa cum consideră dumnealor că trebuie să fie centurile respective", a spus, nemulţumit, oficialul. "Ministerul Trans­por­turilor are oricum foarte mari probleme referitoare la fondurile europene şi rugămintea mea ar fi către dumneavoastră să nu ne adăugaţi lucruri suplimentare", a continuat Berceanu, a cărui instituţie se află în coada listei la atragerea de bani de la Uniunea Europeană.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
centuri,
sosele,
Berceanu
/actualitate/berceanu-s-a-saturat-de-centuri-pe-bulevarde-sau-prin-centrul-oraselor-6750858
6750858
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.