Bănicioiu: Dacă într-un an şi jumătate Programul Naţional de Radioterapie nu e funcţional, demisionez

Postat la 18 iulie 2014 23 afişări

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a declarat, vineri, că îşi dă demisia dacă nu reuşeşte să facă funcţional, într-un an şi jumătate, Programul Naţional de Radioterapie, el adăugând că ar trebui întrebaţi şi ceilalţi miniştri, din ultimi 25 de ani, ce au făcut în acest domeniu.

Bănicioiu: Dacă într-un an şi jumătate Programul Naţional de Radioterapie nu e funcţional, demisionez

”Este adevărat că foarte mulţi pacienţi au nevoie de radiotrapie, sunt acele liste de aşteptare, iar în momentul de faţă se fac eforturi, şi sunt concretizate în sensul că am reuşit să semnăm un Acord cu Banca Mondială, particular, pe această zonă de radioterapie. Din toamnă, putem începe un Program naţional de radioterapie. (...) Vom termina, după calculele mele, pentru că vom avea şi sprijinul autorităţilor locale, suntem în câteva puncte destul de avansaţi, la nivelul finalizării de construcţie de buncăre. Practic, cred că într-un an, un an şi jumătate, vom reuşi să acoperim mare parte din solicitări. Momentan, din păcate, în ultimii ani nu s-au făcut foarte multe”, a declarat ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/banicioiu-daca-intr-un-an-si-jumatate-programul-national-de-radioterapie-nu-e-functional-demisionez-12941432
12941432
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.