Cluj: Trei foşti directori de la CFR Călători, achitaţi într-un dosar cu fraudă de 700.000 de euro

Postat la 17 iulie 2014 81 afişări

Trei foşti directori de la CFR Călători trimişi în judecată în 2010, alături de alte persoane, într-un dosar în care procurorii DNA îi acuzau de o fraudă de 700.000 de euro au fost achitaţi, joi, de Curtea de Apel Cluj, decizia fiind definitivă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cluj: Trei foşti directori de la CFR Călători, achitaţi într-un dosar cu fraudă de 700.000 de euro

 Eugen Iordăchescu, avocatul celor trei foşti directori din cadrul CFR Călători - fostul director general al SNTF Alexandru Noapteş, fostul director adjunct al SNTF CFR Călători Nacu Vanghele şi fostul director tracţiune la SNTF CFR Călători Nicolae Iosub - a spus că aceştia au fost achitaţi prin decizia de joi a Curţii de Apel Cluj, care a menţinut practic sentinţa din 2013 a Judectoriei Cluj-Napoca.

"Acest proces s-a judecat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca, instanţă care a decis în 2013 achitarea clienţilor mei, Alexandru Noapteş, Nacu Vanghele şi Nicolae Iosub. Pe jurata judecării procesului, aceştia nu mai deţineau funcţii de directori în cadrul CFR, la fel cum nu deţin nici acum. Aşa că, astăzi, (joi - n.r.), Curtea de Apel Cluj doar a menţinut acea sentinţă, care a fost deja dată", a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX avocatul Eugen Iordăchescu.

În acelaşi dosar au mai fost judecate şi alte persoane, foşti sau actuali angajaţi ai firmei ”Remarul 16 februarie” din Cluj-Napoca şi ai firmei Activ Invest SRL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cluj-trei-fosti-directori-de-la-cfr-calatori-achitati-intr-un-dosar-cu-frauda-de-700-000-de-euro-12940168
12940168
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.