Judeţul din România unde nu s-a vândut nicio maşină nouă în 2014

Postat la 17 iulie 2014 1587 afişări

Judeţul din România unde nu s-a vândut nicio maşină nouă în 2014

Nicio maşină nouă nu a fost înmatriculată în judeţul Sălaj în perioada ianuarie-iunie 2014, acest judeţ plasându-se pe ultimul loc la nivel naţional în materie de vânzări de maşini noi. În clasament urmează Ialomiţa, unde s-au vândut 19 maşini noi în primele şase luni.

Din cele 42 de judeţe din România, fără a lua în calcul Ilfovul, 32 au înregistrat creşteri ale vânzărilor de maşini, două au stagnat şi şapte au raportat scăderi. Vânzările de maşini noi au înregistrat creş­teri puternice în primele cinci luni ale aces­tui an în judeţele sărace ale ţării, precum Vaslui, Covasna, Teleorman sau Botoşani, în timp ce în judeţele mai dezvoltate precum Si­biu, Constanţa sau Cluj vânzările au scăzut sau au crescut cu valori sub media pieţei locale.

Cea mai mare creştere a vânzărilor de maşini noi s-a înregistrat în intervalul ianuarie-mai în judeţul Călăraşi, de la 37 de maşini în 2013 la 159 în acest an.

Continuarea pe ZFCorporate

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
vanzari,
romania
/actualitate/judetul-din-romania-unde-nu-s-a-vandut-nicio-masina-noua-in-2014-12939265
12939265
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.