Ruşanu, Carabulea şi Mârzac, în arest la domiciliu - decizie definitivă ICCJ

Postat la 16 iulie 2014 30 afişări

Dan Radu Ruşanu, Ilie Carabulea şi Constantin Mârzac, judecaţi în dosarul "Carpatica", rămân în arest la domiciliu, a decis definitiv, miercuri, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care a admis contestaţia procurorilor anticorupţie faţă de înlocuirea măsurii preventive.

Ruşanu, Carabulea şi Mârzac, în arest la domiciliu - decizie definitivă ICCJ

 Curtea de Apel Bucureşti a decis, la 9 iulie, cercetarea sub control judiciar a fostului preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) Dan-Radu Ruşanu, a omului de afaceri Ilie Carabulea şi a lui Marian Mîrzac, înlocuind astfel măsura arestului la domiciliu a celor trei.

Decizia a fost atacată de procurorii anticorupţie la instanţa supremă, care a admis contestaţia acestora.

"Constată legală şi temeinică măsura arestului la domiciliu luată faţă de inculpaţii Carabulea Ilie, Ruşanu Dan Radu şi Mârzac Marian, măsură pe care o menţine pentru o perioadă de 30 de zile, de la data de 23 iulie 2014 până la data de 21 august 2014, inclusiv", se arată în decizia ICCJ.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusanu-carabulea-si-marzac-in-arest-la-domiciliu-decizie-definitiva-iccj-12938052
12938052
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.