UTI Grup şi Total Soft au depus singura ofertă pentru modernizarea www.e-licitatie.ro

Postat la 16 iulie 2014 49 afişări

Asocierea formată din UTI Grup şi Total Soft a depus singura oferta în cadrul licitaţiei Agenţiei pentru Agenda Digitală a României pentru modernizarea sistemului naţional de achiziţii publice www.e-licitatie.ro, contractul find estimat la 27,2 milioane de lei, TVA inclusă (6,2 milioane euro).

UTI Grup şi Total Soft au depus singura ofertă pentru modernizarea www.e-licitatie.ro

 În cadrul asocierii, Total Soft are calitatea de subcontractor.

Denumit "Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfãsurare al achiziţiilor publice (SICAP)", contractul presupune furnizare de servere şi echipamente IT, licenţe software, baze de date, servicii de instalare şi configurare, precum şi de analiză, proiectare, implementare şi testare. În plus, câştigătorul contractului va furniza cursuri de formare a specialiştilor IT care asigură mentenanţa sistemului www.e-licitatie.ro (Sistem electronic de achiziţii publice - SEAP).

Proiectul se va realiza în 16 luni de la data semnării contractului.

Sistemul www.e-licitatie.ro a devenit funcţional din martie 2002.

SEAP a fost dezvoltat şi instalat de un consorţiu format din UTI Systems, Hewlett-Packard România, Microsoft România şi Total Soft şi a costat 4,5 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/uti-grup-si-total-soft-au-depus-singura-oferta-pentru-modernizarea-www-e-licitatie-ro-12937710
12937710
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.