Trei noi magazine Mega Image din Bucureşti funcţionează cu program non-stop

Autor: Liviu Iancu Postat la 16 iulie 2014 89 afişări

Retalierul Mega Image a anunţat miercuri că alte trei magazine din Bucureşti vor funcţiona non-stop, alăturându-se astfel celor două unităţi din Capitală care erau deschise permanent încă de anul trecut.

Cele trei magazine care vor funcţiona non-stop sunt Mega Image Lugojana, Mega Image Domenii şi Mega Image Mărăşeşti.

Astfel, alături de cele două magazine, Mega Image Lizeanu şi Mega Image Muncii, care au program non-stop de anul trecut, Mega Image are în prezent un total de cinci magazine cu program non-stop.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 319 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (172), Shop&Go (146), AB COOL FOOD (1).

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia şi care operează în prezent pe trei continente

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
MEGA IMAGE,
NON STOP,
/actualitate/trei-noi-magazine-mega-image-din-bucuresti-functioneaza-cu-program-non-stop-12936855
12936855
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.