Manchester United îşi schimbă sponsorul tehnic după 13 ani: Adidas le ia locul celor de la Nike

Postat la 15 iulie 2014 51 afişări

Manchester United va semna un contract cu Adidas, înţelegerea cu firma producătoare de echipament sportiv urmând a intra în vigoare din sezonul 2015-2016, informează DailyMail. Noul acord va fi valabil pe 10 ani, iar valoarea contractului este de 70 de milioane de lire sterline pe an. United a renunţat la vechiul său colaborator Nike.

Manchester United îşi schimbă sponsorul tehnic după 13 ani: Adidas le ia locul celor de la Nike

Producătorul de echipament sportiv Nike a anunţat că nu va reînnoi contractul cu gruparea engleză Manchester United, înţelegerea urmând să expire la finalul sezonului 2014/2015.

Manchester United a folosit echipamente Nike începând cu sezonul 2002/2003. Compania americană a sperat să rămână sponsorul tehnic al clubului care şi-a păstrat popularitatea la nivel mondial în ciuda rezultatelor slabe din ultimul sezon.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/manchester-united-isi-schimba-sponsorul-tehnic-dupa-13-ani-adidas-le-ia-locul-celor-de-la-nike-12935023
12935023
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.