Director din Ministerul Economiei, REŢINUT pentru că ar fi luat mită 48 mc de beton

Postat la 15 iulie 2014 53 afişări

Directorul general al Direcţiei Generale Politici Industriale şi Mediul de Afaceri din Ministerul Economiei, Gabriel Răsvan Toader, a fost reţinut, fiind acuzat că ar fi luat mită 48 mc de beton de la reprezentantul unei firme, în schimbul unor avize necesare la autorizarea unui antrepozit fiscal.

Director din Ministerul Economiei, REŢINUT pentru că ar fi luat mită 48 mc de beton

 Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Oradea au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Gabriel Răsvan Toader, director general al Direcţiei Generale Politici Industriale şi Mediul de Afaceri din cadrul Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri la data faptelor, pentru luare de mită.

În acelaşi dosar au fost reţinuţi Stelian Vlăduţ Tulcan, reprezentant al unei societăţi comerciale, pentru dare de mită, şi Argentina Carla Postolache, pentru complicitate la luare de mită, se arată într-un comunicat de presă al DNA transmis marţi agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit ordonanţelor de reţinere, în baza unor înţelegeri anterioare, din perioada decembrie 2011 - mai 2012, Gabriel Răsvan Toader, prin intermediul Argentinei Postolache, ar fi pretins de la Stelian Tulcan, în cursul lunii mai 2012, contravaloarea unei cantităţi de 48 mc de beton, în valoare totală de 14.461,36 lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/director-din-ministerul-economiei-retinut-pentru-ca-ar-fi-luat-mita-48-mc-de-beton-12936286
12936286
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.