Dosare penale pe numele şoferilor care încearcă să aducă în România maşini cu numere provizorii

Postat la 16 iulie 2014 51 afişări

Poliţia de Frontieră atrage atenţia asupra faptului că, de la începtul anului, s-au înregistrat zeci de cazuri în care şoferi români sau străini au încercat să intre în ţară la volanul unor autoturisme care aveau numere provizorii sau pentru probă, fapt care constituie infracţiune.

Dosare penale pe numele şoferilor care încearcă să aducă în România maşini cu numere provizorii

 Potrivit poliţiştilor de frontieră, de la începutul anului s-au înregistrat peste 50 de dosare penale întocmite pe numele unor şoferi care au încercat să intre în ţară la volanul unor maşini care aveau numere provizorii ori de probă, emise de autorităţile germane sau ungare.

"Din cazuistica înregistrată la nivelul punctelor de trecere ale frontierei rutiere s-a constatat că sunt cetăţeni care se prezintă, pentru a intra sau a ieşi din ţară, la volanul unor autovehicule care au montate plăcuţe cu numere de înmatriculare provizorii sau pentru probă, atribuite de autorităţile din Republica Federală Germania, cât şi cele de tip 'P' eliberate de Ungaria, cazuri care atrag răspunderea penală a conducătorilor auto", se arată într-un comunicat emis de Poliţia de Frontieră.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dosare-penale-pe-numele-soferilor-care-incearca-sa-aduca-in-romania-masini-cu-numere-provizorii-12937534
12937534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.