Autostrada Soarelui mai inghite o promisiune: va fi gata la 30 iunie. Cum se munceste insa pe santier (VIDEO)

Postat la 31 martie 2012 9 afişări

Ministrul transporturilor, Alexandru Nazare, a promis ca vom ajunge de la Bucuresti la Constanta incepand cu 30 iunie: vom circula intre Cernavoda si Medgidia pe un singur fir pe sens.

Lucrarile se misca insa in ritm de melc, iar demonstratia de forta din timpul vizitei oficiale a ministrului s-a incheiat odata cu plecarea delegatiei conduse de Nazare. Asa ca ar fi o minune ca autostrada sa fie terminata pana la sfarsitul anului.

Sefii santierului dintre Cernavoda si Medgidia s-au dat peste cap sa demonstreze un chef de lucru cum rar gasesti pe autostrazile din Romania. Este de inteles: au un termen foarte strans pana la sfarsitul lunii iunie trebuie sa dea gata un sens, iar pana la inceputul anului viitor ceilalti 20 de km. Promisiunea pare insa prea optimista, in conditiile in care trebuie ridicate 26 de poduri, executate sapaturi de pana la 20 de m adancime si turnat asfaltul.

Mai mult pe stirileprotv.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/autostrada-soarelui-mai-inghite-o-promisiune-va-fi-gata-la-30-iunie-cum-se-munceste-insa-pe-santier-video-9458728
9458728
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.