Ambasadorul Franţei, despre parodierea lui Mungiu: Asimilarea lui cu un cerşetor e complet deplasată

Postat la 17 mai 2013 18 afişări

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, Philippe Gustin, spune, referitor la parodierea regizorului Cristian Mungiu în emisiunea franceză "Les Guignols de l'Info", că "asimilarea" acestuia cu un cerşetor este "complet deplasată", precizând că îl cunoaşte pe Mungiu şi îl apreciază "enorm".

Ambasadorul Franţei, despre parodierea lui Mungiu: Asimilarea lui cu un cerşetor e complet deplasată

 Prezent, vineri, la Ploieşti, ambasadorul Franţei la Bucureşti, Philippe Gustin, a afirmat, răspunzând unei întrebări, că îl cunoaşte personal pe Cristian Mungiu, care este foarte apreciat şi în România şi în Franţa şi că, în opinia sa, parodierea regizorului român într-o emisiune franceză este "deplasată".

"Se întâmplă să-l cunosc personal pe Cristian Mungiu, pe care-l apreciez enorm. Este un regizor foarte talentat, recunoscut în România, recunoscut în Franţa şi recunoscut de Festivalul de la Cannes. Consider că asimilarea lui cu un cerşetor este complet deplasată şi, dincolo de această luare de poziţie deplasată, cred că trebuie să fim conştienţi şi să lucrăm pentru o mai bună imagine a României în Franţa. Acesta este unul dintre lucrurile pe care încerc să le fac în fiecare zi", a afirmat Philippe Gustin.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ambasadorul-frantei-despre-parodierea-lui-mungiu-asimilarea-lui-cu-un-cersetor-e-complet-deplasata-10884158
10884158
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.