Vladescu: Este cea mai buna schema de iesire din marasmul care ne paste

Postat la 07 mai 2010 12 afişări

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, apreciaza ca reducerea drastica a cheltuielilor reprezinta cea mai corecta solutie din punct de vedere economic, ajustandu-le la nivelul anului 2007, si se asteapta la contestari in justitie si eventuale miscari sociale, fara sa le poata anticipa amploarea.

"Este cea mai buna schema de iesire din marasmul care ne paste (...) Uitati-va la curba salariilor, a inflatiei si a productivitatii si vedeti unde s-a produs ruptura. Noi nu facem decat sa ajustam la nivelul rupturii din 2007. Este o intoarcere la realitate" , a spus Vladescu pentru MEDIAFAX.

Intrebat daca se asteapta la contestari in instanta a masurilor anuntate, ministrul Finantelor a spus ca vede posibile miscari de coalizare a diferitelor grupuri sociale, precizand insa ca nu are "capacitatea de a previziona reactia justitiei si riscurile sociale".

Cititi un interviu cu Sebastian Vladescu pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/vladescu-este-cea-mai-buna-schema-de-iesire-din-marasmul-care-ne-paste-6097895
6097895
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.