Valmar, Porsche Romania: La banii astia, nu cred ca Duster va avea probleme

Postat la 02 martie 2010 45 afişări

Directorul general al Porsche Romania, Brent Valmar, considera ca pretul de vanzare al Dacia Duster, primul SUV din istoria marcii, va face ca modelul sa inregistreze vanzari bune, pretul fiind in opinia sa un atu.

"La pretul anuntat si avand in vedere si comenzile si cererile prin programul Rabla, nu vad de ce Duster n-ar inregistra vanzari bune", spune Valmar. Directorul general al Porsche Romania considera totusi ca 2010 va fi un an foarte dificil pentru piata locala auto.

Legat de Dacia Duster, Valmar considera ca modelul ar putea, in parte, sa se canibalizeze cu Dacia Sandero, Duster urmand sa ia din cota de piata a Sandero.

Dacia Duster va avea un pret de pornire de 10.500 de euro, cu TVA inclusa, in Romania.

Ramaneti pe www.businessmagazin.ro pentru noi amanunte de la lansarea Dacia Duster de la Salonul Auto de la Geneva.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Brent Valmar,
Dacia Duster,
vanzari,
pret
/actualitate/afaceri/valmar-porsche-romania-la-banii-astia-nu-cred-ca-duster-va-avea-probleme-5686513
5686513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.