UPS a preluat Trans Courier Service

Postat la 13 martie 2008 23 afişări

UPS, unul dintre cei mai mari operatori de curierat la nivel international, a aprobat azi preluarea integrala a furnizorului sau de servicii, autorizat in Romania, Trans Courier Service (TCS), termenii tranzactiei nefiind specifica]i

TCS este agent autorizat al companiei americane din 2000. UPS estimeaza ca va finaliza tranzactia in al doilea trimestru al anului 2008, in functie de parcurgerea etapelor contractuale ce trebuie urmate.

“Având control direct asupra reţelei noastre vom avea si flexibilitatea necesară pentru a ne extinde activitatea aici. Romania este, cu siguranta, una dintre cele mai dinamice economii din Europa si o piata cu multe oportunitati, mai ales de la aderarea la UE anul trecut, si suntem foarte multumiti de progresul nostru inregistrat in aceasta tara, care detine o pozitie cheie in Europa de sud-est.”, a precizat a precizat Wolfgang Flick, presedintele UPS Europa.

Trans Courier Service a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de 5,9 milioane de euro. Pentru 2007, reprezentantii companiei estimau anterior pentru Business Magazin o crestere cu aproximativ 30%.

UPS, cea mai mare companie de curierat din lume si unul din liderii mondiali in furnizarea de servicii de transport de marfuri si aprovizionare, are sediul central in Atlanta, SUA, si deserveste mai mult de 200 de tari. Actiunile UPS sunt tranzactionate la Bursa din New York.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/ups-a-preluat-trans-courier-service-2451589
2451589
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.