Trilulilu, evaluat la 2,5 milioane de euro

Postat la 14 mai 2008 61 afişări

Sergiu Biris, proprietarul site-ului Trilulilu, a vandut 41% din companie pentru suma de un milion de euro actionarului minoritar Alexis Bonte, care in urma acestei tranzactii detine majoritatea actiunilor din companie.

Astfel, valoarea site-ului potrivit acestei tranzactii este de 2,5 milioane de euro. Bonte, care cumparase in decembrie anul trecut 10% din companie, in urma unei tranzactii care a evaluat site-ul la un milion de euro, a decis sa investeasca inca 300.000 de euro in companie, prin intermediul unui vehicul de investitii detinut de familia sa.

Trilulilu va continua sa functioneze sub forma juridica de societate pe actiuni, iar Alexis Bonte, noul actionar majoritar al companiei se va alatura consiliului director al companiei in functia de presedinte. Echipa executiva va ramane insa neschimbata.

La inceputul acestei saptamani, site-ul de sharing Trilulilu a fost relansat intr-o noua versiune, care ofera functionalitati suplimentare, precum posibilitatea de socializare.

“Trilulilu a avut performante peste asteptari", a declarat Alexis Bonte, justificand in acest fel interesul sau de a detine pachetul majoritar al Trilulilu. Site-ul numara in prezent 200.000 de utilizatori inregistrati si un trafic de aproximativ 3 milioane de utilizatori unici lunar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT,
site,
Trilulilu,
Bonte,
Biris
/actualitate/afaceri/trilulilu-evaluat-la-2-5-milioane-de-euro-2633965
2633965
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.