Topul salariilor executivilor romani care lucreaza in afara tarii

Postat la 25 ianuarie 2010 24 afişări

Salariile executivilor care lucreaza pe pozitii de top in Londra variaza intre 5.000 si 10.000 de euro pe luna, potrivit Adrianei Paun, managing director al companiei Paun HR Consult din Bruxelles si fondator al Top Executive Agency, o agentie care ofera servicii de consultanta pentru managerii de top care vor sa-si schimbe jobul sau sa-si gaseasca un loc de munca.

Paun a fost anterior director de resurse umane la Orange Romania, Mobistar Belgia, vicepresedinte in departamentul de resurse umane pentru mobilitate internationala la France Telecom si director de recrutare executiva la Schindler.

Astfel, un CEO din Londra castiga in fiecare luna doar din salariul fix cate 8.000 - 10.000 de euro net, in timp ce un CFO va primi un salariu lunar net cuprins intre 5.800 si 7.500 de euro. "Londra este mai scumpa decat toate celelalte orase in termeni de pret al locuintei sau al chiriei", explica Paun.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
salarii,
executivi,
capitale,
Europa,
top
/actualitate/afaceri/topul-salariilor-executivilor-romani-care-lucreaza-in-afara-tarii-5438877
5438877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.