Topul primelor de Paste

Postat la 31 martie 2010 17 afişări

Angajatii cu cele mai mari salarii, cei din domeniul bancar, primesc si cele mai mari prime de Paste. Acolo unde se acorda, bonificatia de miel este fie in bani, fie in salam, navete de bere sau lenjerie intima.

Salariati din mai multe domenii de activitate au primit deja sau urmeaza sa incaseze prima de Paste, in timp ce altii nici nu spera la o asemenea bonificatie. Pe primul loc in topul primelor se situeaza angajatii care au si cele mai mari salarii din Romania, cei ai bancilor.

"Primele se acorda in functie de cum a fost negociat contractul colectiv de munca. Valoric, ele pornesc de la jumatate din salariu si pot ajunge pana la un salariu", a declarat pentru Gandul presedintele Federatiei Sindicatelor din Asigurari si Banci, Constantin Paraschiv. El a mentionat ca salariul mediu net in domeniul bancar, in care activeaza aproximativ 70.000 de persoane, este de 3.200 de lei.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/topul-primelor-de-paste-5790429
5790429
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.