Topul oraselor europene cu cele mai mari salarii pentru executivii de top

Postat la 25 ianuarie 2010 39 afişări

Geneva (foto), Londra, Viena, Berlin si Bruxelles sunt cele mai bune orase europene in care managerii romani pot sa lucreze pe pozitii de top, potrivit unui clasament realizat de oameni de afaceri, consultanti si recruiteri la solicitarea ZF. Cele cinci capitale ofera cele mai mari salarii, calitatea vietii este ridicata si tot acolo se afla sediile centrale ale multinationalelor.

De ce pleaca executivii romani sa lucreze in strainatate? Florin Petrescu, 32 de ani, fostul director de resurse umane al Citibank pentru Romania si Bulgaria, a fost promovat anul trecut in functia de Regional HR Business Partner in cadrul biroului regional al bancii din Londra, functie din care raspunde pentru tarile din Europa de Est si Orientul Mijlociu pe segmentul de consumer si commercial banking.

"Sa lucrezi intr-un birou regional este o experienta foarte importanta pentru dezvoltarea profesionala, intrucat Londra ofera oportunitati de neegalat intre tarile din regiune. De asemenea, este un oras cosmopolit cu o foarte mare diversitate de nationalitati. Un factor important in decizia de a lucra aici este acela ca in mijlocul unei asemenea oaze de diversitate nu te simti deloc strain", spune Petrescu.

Cititi mai multe despre cele mai ofertante orase pentru executivii de top pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
salarii,
capitale,
Europa,
Geneva,
Londra,
Viena
/actualitate/afaceri/topul-oraselor-europene-cu-cele-mai-mari-salarii-pentru-executivii-de-top-5436332
5436332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.