Topul ieftinirilor la apartamente in 2010. Clujul nu renunta la scumpiri

Postat la 27 iulie 2010 11 afişări

Preturile apartamentelor vechi au scazut in primele sase luni aproape in toate orasele mari, cel mai important recul fiind in cazul garsonierelor. La Timisoara, sumele cerute au scazut drastic, iar la Cluj-Napoca proprietarii tin la pret.

De la 1.287 de euro pe metrul patrat la 1.194 euro. In medie, pretul cerut pentru o garsoniera la nivel national a scazut cu 7,2% din prima saptamana a anului in curs si pana la jumatatea lunii iulie, releva un studiu dat publicitatii ieri de portalul www.imobiliare.ro.

Dintre toate categoriile de unitati locative scoase la vanzare, garsonierele s-au ieftinit cel mai mult, pe urmatorul loc in acest clasament situandu-se apartamentele vechi cu trei camere, cu o depreciere a ofertelor de 4,8%. Locuintele cu doua camere raman la mare cautare si, deci, pretul de la prima strigare a scazut cu numai 2,5%, ajungand la 915 euro/mp.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
ieftiniri,
apartamente,
preturi,
locuinte
/actualitate/afaceri/topul-ieftinirilor-la-apartamente-in-2010-clujul-nu-renunta-la-scumpiri-6737636
6737636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.