Tnuva se pregăteşte să se retragă din România. Operaţiunile cu lactate cauzează pierderi masive

Postat la 28 noiembrie 2011 12 afişări

Grupul israelian Tnuva ia în calcul retragerea de pe piaţa din România din cauza pierderilor masive, iar operaţiunile vor fi închise dacă nu se va găsi un cumpărător.

Tnuva a investit din 2005 aproximativ 300 milioane şekeli (60 milioane euro) în România, iar retragerea de pe piaţă este una dintre primele chestiuni de care se va ocupa noul preşedinte al companiei, Şlomo Rodev, scrie ziarul de business Globes, citând surse. Operaţiunile de lactate din România ale grupului cauzează "pierderi masive", cu vânzări de numai 20 de milioane de euro pe an, faţă de obiectivul stabilit în 2005 de grup, de a atinge afaceri de 50 milioane euro pe an în termen de trei ani de la intrarea pe piaţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
tnuva,
retragere,
romania,
lactate
/actualitate/afaceri/tnuva-se-pregateste-sa-se-retraga-din-romania-operatiunile-cu-lactate-cauzeaza-pierderi-masive-9012285
9012285
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.