Tnuva inlocuieste doi manageri israelieni cu doi romani

Postat la 16 septembrie 2009 37 afişări

Tnuva, producatorul israelian de lactate, a anuntat numirea in functie a doi noi directori de marketing si de vanzari, potrivit unui comunicat al companiei.

Adriana Ionescu o inlocuieste pe Sagit Tzur Lahav, in functia de director de marketing. Ionescu va fi responsabila de dezvoltarea si implementarea strategiilor de brand ale companiei si de dezvoltarea planurilor de marketing. Adriana Ionescu a ocupat in ultimul an aceasi pozitie in compania Zapp, ulterior lucrand mai bine de 13 ani in cadrul P&G.

Cristian Popa a fost numit in functia de director de vanzari, in locul lui Eldar Yshai. Popa a ocupat functia de director de vanzari in ultimii 6 ani in cadrul companiei InBev, producatorul Bergenbier si anterior a mai lucrat 7 ani in cadrul P&G.

Compania Tnuva este cel de al treilea producator de lactate de pe piata, dupa Danone si Friesland. In 2008 a inregistrat afaceri in valoare de 20 milioane euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Tnuva,
lactate,
directori,
/actualitate/afaceri/tnuva-inlocuieste-doi-manageri-israelieni-cu-doi-romani-4904750
4904750
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.