The Light va deschide un cinematograf in Shopping City Sibiu

Postat la 18 martie 2010 42 afişări

Shopping City Sibiu a incheiat un contract cu The Light Cinema pentru a deschide in cadrul Promenada Mall un complex de sase sali de cinema pe aproximativ 2.000 de metri patrati, avand capacitatea de a proiecta filme in tehnica 3D.

"Acum, prin intermediul unui operator de cinema cu experienta, adaugam o componenta vitala unui shopping mall bine structurat, crescand si perioada de timp petrecuta de vizitatori aici prin diversificarea ofertei de petrecere a timpului liber'', a declarat Michael Gingrich, regional asset manager la Argo Real Estate.

Deschiderea cinematografului va avea loc in primavara lui 2011 si face parte dintr-un proiect de modificare a zonei de acces in Promenada Mall, ale carui lucrari sunt planificate sa inceapa in aceasta primavara si sa fie finalizate spre sfarsitul anului.

Sibiu Shopping City este un parc de retail cu o suprafata inchiriabila de aproximativ 80,000 mp. Deschis publicului in noiembrie 2006, extins in 2007 si apoi cu a treia faza in 2008, centrul comercial are drept ancore retaileri internationali cum ar fi Real Hypermarket (detinut de Metro AG), Carrefour, Baumaxx DIY, Media Galaxy, Mobexpert dar si chiriasi precum New Yorker, Takko, Hervis, Deichmann, Orsay, Humanic, Adidas, Reno, Kenvelo.

Shopping City Sibiu apartine Argo Real Estate Oportunities Fund si este administrat de DTZ Echinox.

The Light este o companie originara din Marea Britanie care opereaza in Romania cinematografele digitale The Light Cinemas.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/the-light-va-deschide-un-cinematograf-in-shopping-city-sibiu-5756356
5756356
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.