Targ low cost de case. Cum s-au batut romanii pe garsoniera de 25.000 de euro

Postat la 19 iulie 2010 17 afişări

Nu mai pierd timpul in discutii interminabile cu agentii sau cu dezvoltatorii imobiliari, stiu cum trebuie sa arate locuinta mult-visata iar atunci cand o gasesc, o platesc cu banii jos.

Pe scurt, asa arata acum putinii cumparatori de case, spre deosebire de perioada de dinaintea crizei, cand apartamentele se achitau cu bani imprumutati de la banca, iar afacerile imobiliare inregistrau profituri-record. S-a vazut in ultimele trei zile la Targul imobiliar "Low Cost" din Bucuresti, de la Palatul Copiilor, unde in jur de 4.000 de vizitatori au venit de vineri pana duminica sa vada cat mai costa un apartament la bloc sau o casa de vacanta, potrivit estimarilor organizatorilor. Unii au si cumparat: pana duminica la pranz, se incheiasera 17 precontracte, majoritatea cu bani cash, dintre care unul pentru o casa de vacanta la Brasov, explica pentru Gandul Adina Patilea, coordonator PR al Targului Imobiliar Project Expo, organizatorul evenimentului.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
targ,
locuinte,
preferinte,
clienti,
recesiune
/actualitate/afaceri/targ-low-cost-de-case-cum-s-au-batut-romanii-pe-garsoniera-de-25-000-de-euro-6605396
6605396
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.