Supravietuirea magazinelor PIC, la mana furnizorilor

Postat la 17 decembrie 2009 8 afişări

La cateva saptamani de la intrarea in insolventa a retelei de hipermarketuri PIC, Ilie Penescu spune ca singurele lucruri pe care le mai poate face pentru a-si salva businessul este sa-si convinga furnizorii sa reia livrarile si sa gaseasca cumparatori pentru activele PIC.

"Totul depinde de furnizori: daca nu vor relua livrarile catre hipermarketurile din Pitesti si Craiova, vom fi nevoiti sa le inchidem. Pe rafturile de electronice nu mai sunt produse in acest moment, ceea ce ne afecteaza traficul de clienti. Acum ne mai aprovizionam doar cu plata pe loc a marfurilor, dar vrem sa reluam aprovizionarea cu termene normale de plata", a declarat Ilie Penescu.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
PIC,
furnizori,
insolventa,
Penescu,
/actualitate/afaceri/supravietuirea-magazinelor-pic-la-mana-furnizorilor-5187655
5187655
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.