Stirile Pro TV au castigat premiul Emmy

Postat la 23 septembrie 2008 53 afişări

Stirile Pro TV au fost recompensate, luni, cu International Emmy Award News pe 2008, in cadrul unei gale care a avut loc la Frederick P. Rose Hall din New York. Premiul constituie o premiera pentru Romania, cat si pentru televiziunile din Europa de Est.

Echipa "stirilor Pro TV", formata din Paula Herlo, Cosmin Stan, cameramanul Sergiu Matei, Marius Ivan si Eduard Tarna si producatorul Alex Livadariu, a intrat in competitie cu trei reportaje din Campania "Tu stii ce mai face copilul tau?", alaturi de alte 800 de materiale jurnalistice din intreaga lume. Astfel, 600 de jurati din peste 35 de tari au stabilit ca statueta trebuie sa ajunga in Romania.

Pe langa reporterii Paula Herlo si Cosmin Stan si cameramanul Sergiu Matei, care semneaza materialele intrate in cursa pentru Emmy, in spatele acestei campanii de succes se afla o intreaga echipa de profesionisti: reporterii Carmen Dinca si Georgiana Baciu, operatorii de imagine Andrei Captarenco si Zsolt Vago, cei care au asigurat montajul, Marius Ivan si Eduard Tarna, si producatorul campaniei, Alex Livadariu.

Stirile Pro TV au concurat pentru acest premiu cu Tv Globo din Brazilia, care a participat cu "Journal Nacional - TAM Accident", iar in premiera, Al Jazeera English din Qatar, cu "Al Jazeera English Kuala Lumpur News Hour - Popular Uprising in Myanmar & Military Crackdown" si ITV News produced by ITN pentru ITV 1 din Marea Britanie, cu "ITV News - Zimbabwe - The Tyranny and the Tragedy".

International Academy of Television Arts & Sciences a fost infiintata in 1969 si este cea mai mare organizatie a posturilor de televiziune din toata lumea, avand ca membri aproape 400 de companii din 65 de tari. Misiunea Academiei este aceea de a recunoaste excelenta programelor de televiziune produse in afara Statelor Unite si de a le acorda premiul International Emmy, in cadrul fiecareia dintre cele 11 categorii: Arts Programming; Best Performance by an Actress; Best Performance by an Actor; Children & Young People; Comedy; Current Affairs; Documentary; Drama Series; Non-Scripted Entertainment; News; Interactive Channel, Interactive Program, Interactive TV Service, Telenovela, TV Movie/Mini-Series.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
televiziune,
stiri,
Pro TV,
Emmy
/actualitate/afaceri/stirile-pro-tv-au-castigat-premiul-emmy-3218276
3218276
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.