Status Pimp a avut un numar de 3.715.239 de afisari de statusuri

Postat la 13 noiembrie 2009 22 afişări

La sase luni de la lansare, serviciul de promovare prin intermediul statusurilor de mesagerie instanta Status Pimp a avut un numar de afisari de statusuri de 3,715,239, avand o rata de click de peste 20%, comparativ cu canalele media digitale unde rata de click este de sub 1%.

In plus serviciul a trecut la o noua versiune si anume separarea retelei de utilizatori Status Pimp de aplicatia Pimp Tool.

Aceasta din urma faciliteaza schimbarea statusului de Yahoo!Messenger, Google Talk si Skype si se adreseaza celor care vor sa isi promoveze blog-ul, site-ul personal sau al companiei in randul prietenilor de pe lista de messenger.

Potrivit statisticilor, Status Pimp are utilizatori din fiecare judet, in Bucureşti ponderea lor fiind de peste 23%. De asemenea, Status Pimp este utilizat in cea mai mare parte de utilizatori care au varsta cuprinsa intre 18-22 ani, 44,5% iar cei care au intre 23-26 ani il utilizeaza in proportie de 23,2 %.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
Status,
afisari,
Yahoo,
Messenger,
Google Talk,
Skype
/actualitate/afaceri/status-pimp-a-avut-un-numar-de-3-715-239-de-afisari-de-statusuri-5103020
5103020
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.