Seful Raiffeisen: „A fi bancher in conditiile actuale este aproape ca si cum ai fi criminal“

Postat la 17 mai 2010 10 afişări

"A fi bancher in conditiile actuale este aproape ca si cum ai fi criminal". Declaratia a fost facuta de directorul general al Raiffeisen International, Herbert Stepic, care a participat la reuniunea de la Zagreb a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare.

Acesta a aratat ca unul dintre efectele negative ale crizei este faptul ca s-a intensificat presiunea din partea inspectorilor fiscali. "Esti banca, ei bine, atunci esti vinovat de criza, nu poate fi in alt fel. (...) Ar trebui sa luam case sau birouri inspectorilor fiscali din unele state in care activam pentru ca practic s-au mutat la noi de peste 365 de zile", a spus seful Raiffeisen International.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/seful-raiffeisen-a-fi-bancher-in-conditiile-actuale-este-aproape-ca-si-cum-ai-fi-criminal-6125697
6125697
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.