Sapte sefi din BCR au primit salarii de peste 4 mil. euro pentru anul trecut

Postat la 27 iulie 2011 8 afişări

BCR, cea mai mare banca de pe piata, a acordat anul trecut salarii brute totale de 1,7 mil. euro unui grup de sapte persoane din conducere sau cu contributii deosebite la business, ceea ce ar reprezenta, in medie, un salariu de 240.000 de euro pe an si 20.000 de euro pe luna.

Bonusurile de performanta incasate de cele sapte persoane pentru anul trecut au depasit 1,2 mil. euro, astfel ca remuneratiile totale ale respectivilor membri din conducere au ajuns la 4,1 mil. euro, potrivit informatiilor publicate de banca. Acestea sunt primele informatii detaliate privind schema de bonusare dintr-o banca de top. In Romania, salariile nete ale sefilor de banci sunt cuprinse intre 10.000 si 30.000 de euro pe luna la care se adauga bonusurile, potrivit informatiilor disponibile.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
bcr,
salarii,
directori,
business
/actualitate/afaceri/sapte-sefi-din-bcr-au-primit-salarii-de-peste-4-mil-euro-pentru-anul-trecut-8531592
8531592
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.