Reteaua Plus este scoasa la vanzare

Postat la 08 ianuarie 2010 15 afişări

Germanii de la Tengelmann poarta discutii cu mai multi retaileri pentru vanzarea retelei Plus din Romania, al doilea mare jucator pe segmentul discounterelor alimentare, cu vanzari de 277 mil. euro in 2008 si 94 de magazine operationale in prezent.

Vanzarea Plus ar putea fi cea mai mare tranzactie din comertul alimentar, dupa ce in 2009 recordul a fost doborat de Profi care, la afaceri de 140 mil. euro anul trecut, s-a vandut pentru 66 mil. euro. Tinand cont ca Plus a vandut in 2008 de doua ori mai mult decat competitorul sau Profi, compania Pludi Market care opereaza reteaua ar putea fi evaluata la peste 100 mil. euro

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
retail,
Plus,
Tengelmann,
vanzare
/actualitate/afaceri/reteaua-plus-este-scoasa-la-vanzare-5290012
5290012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.