Restrictii la vanzarea de tigari si alcool duty-free

Postat la 05 februarie 2010 56 afişări

Guvernul a autorizat ministerele implicate sa redacteze actul normativ prin care sa fie restrictionata vanzarea de tigari si bauturi alcoolice in magazinele duty-free, pentru a limita traficul de contrabanda cu astfel de produse, au declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX surse ministeriale.

"Problema comertului de contrabanda cu tigari si alcool prin intermediul magazinelor duty-free a fost analizata in sedinta de vineri a Guvernului, iar ministerele implicate au fost autorizate sa inceapa redactarea actului normativ prin care astfel de operatiuni sa fie restrictionate", au aratat sursele.

Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca a propus in Guvern sa nu se mai vanda tigari si bauturi alcoolice in magazinele duty-free, urmand ca ministrul Finantelor sa propuna Guvernului solutii de combatere a "micului trafic".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restrictii,
tigari,
duty-free,
tigari,
alcool,
contrabanda
/actualitate/afaceri/restrictii-la-vanzarea-de-tigari-si-alcool-duty-free-5478340
5478340
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.