Raluca Turcan va sesiza Curtea de Conturi si DNA in legatura cu situatia de la TVR

Postat la 16 mai 2010 25 afişări

Vicepresedintele PDL Raluca Turcan anunta, intr-o postare pe blog, ca va sesiza Curtea de Conturi si DNA cu privire la situatia din TVR, reiterand afirmatia potrivit careia in institutie se atribuie contracte fara licitatie, spargandu-se in sume mai mici achizitii de multe sute de mii de euro.

"Mircea Geoana, cel care invoca o asa-numita politizare mascata a TVR cu ajutorul ONG-urilor, vadeste o lectura cu totul ciudata a noului proiect de lege. Probabil ca asta e mentalitatea lui; la urma-urmei, el a facut deja pasi mari in anexarea TVR la PSD pe vremea cand se straduia sa devina presedintele Romaniei. Pare ca pentru PSD ar fi mai bine ca legea sa ramana neschimbata. Cine stie, poate ca spera intr-o iluzorie revenire la putere si vrea sa mentina TVR drept o goarna de partid, iar implicarea ONG-urilor le-ar spulbera planurile", scrie Turcan.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
PDL,
Raluca Turcan,
TVR,
DNA
/actualitate/afaceri/raluca-turcan-va-sesiza-curtea-de-conturi-si-dna-in-legatura-cu-situatia-de-la-tvr-6124922
6124922
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.