Protest in fata sucursalei bancii Credit Europe Bank din Brasov

Postat la 12 august 2010 10 afişări

Aproximativ 200 de persoane s-au adunat, joi dimineata, in fata sucursalei bancii Credit Europe Bank din Brasov, la care mai multi clienti ai bancii au reclamat ca le-au disparut banii din conturile deschise.

Cateva sute de persoane au venit la sucursala bancii, de pe strada Mihail Kogalniceanu din Brasov, pentru a-si verifica conturile sau pentru a-si retrage banii din conturi.

"Normal ca m-am speriat si am sa vad care este situatia. Eu nu am sume mari depuse, dar sunt bani stransi foarte greu din pensie. Nu vreau neaparat sa ma retrag sau sa scot bani, vreau pur si simplu sa vad care este situatia", a spus unul dintre clientii bancii.

Banca le-a impartit clientilor care au venit in fata sediului bancii din Brasov cereri tip pe care acestia trebuie sa le completeze si sa le depuna la banca pentru a le fi date informatii despre conturile lor. Banca a luat aceasta decizie, pentru ca sunt prea multi oameni, iar functionarii nu fac fata solicitarilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
Credit Europe Bank,
Brasov,
clienti,
conturi
/actualitate/afaceri/protest-in-fata-sucursalei-bancii-credit-europe-bank-din-brasov-6860609
6860609
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.