Producătorul de lactate Tnuva România a cerut falimentul şi a avut marţi primul termen în instanţă

Postat la 11 ianuarie 2012 23 afişări

Producătorul de lactate Tnuva România, parte a grupului israelian Tnuva, a cerut în instanţă, la finele săptămânii trecute, declanşarea procedurii de insolvenţă, primul termen de judecată având loc chiar marţi.

Cererea a fost introdusă la Tribunalul Ilfov în data de 6 ianuarie. Potrivit unor surse din piaţă, Tnuva şi-a anunţat furnizorii la începutul acestei săptămâni că a intrat în insolvenţă. Ziarul de business Globes cita, în luna noiembrie a anului trecut, surse potrivit cărora Tnuva ia în calcul retragerea de pe piaţa din România din cauza pierderilor "masive", iar operaţiunile vor fi închise dacă nu se va găsi un cumpărător.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
tnuva,
faliment,
termen,
instanta
/actualitate/afaceri/producatorul-de-lactate-tnuva-romania-a-cerut-falimentul-si-a-avut-marti-primul-termen-in-instanta-9139342
9139342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.