Primariile nu mai organizeaza casatorii in weekend pentru ca nu mai sunt bani de ore suplimentare

Postat la 13 februarie 2010 20 afişări

Cateva Oficii de Stare Civila din Capitala au decis sa nu mai organizeze cununiile civile sambata sau duminica din cauza ca nu mai primesc bani pentru orele suplimentare lucrate.

"Stabilisem initial cununia civila sambata, pe 10 aprilie, dar cand am sunat la Primaria Sectorului 3 pentru programare, mi s-a spus ca nu mai sunt obligati sa vina la serviciu in weekend pentru ca nu sunt platiti pentru asta. Mi-au dat de inteles ca se poate organiza evenimentul doar daca se strang mai mult de 10 cupluri.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casatorii,
primarie,
ore suplimentare,
Bucuresti
/actualitate/afaceri/primariile-nu-mai-organizeaza-casatorii-in-weekend-pentru-ca-nu-mai-sunt-bani-de-ore-suplimentare-5511495
5511495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.